Vlucht geanuleerd. Nieuwe vlucht geboekt.

Na een goede overnachting in een hotel in Brussel kwamen we ruim op tijd aan op het vliegveld van Brussel. Terwijl we zochten naar de juiste gate op de grote schermen, zagen we tot onze schrik dat de vlucht geanuleerd is… Wat blijkt; het vliegtuig waarmee we zouden vliegen is vannacht niet vertrokken vanuit Benin. Dus op dit vliegveld is er geen vliegtuig die onze vlucht kan overnemen.

Lange rijen voor de desks die onze vlucht moet omboeken. Na lang wachten (Roland wist de rij tacktisch te verkorten…) staan we vooraan en wat blijkt? Geen goede mogelijkheid om vandaag in Bujumbura Burundi aan te komen. Alle mogelijkheden bekeken; via Parijs, Munchen, Schiphol… We hebben na lang zoeken met de medewerker van Brussels Airlines de vlucht kunnen omboeken. We vliegen nu alsvolgt:

15:15 Brussels
23:35 Doha Doh (Met Qatar Airlines QR942)

01:25 Doha Doh (QR534)
06:40 Nairobi Jomo Kenyatta

Hele dag wachten in Nairobi…

20:15 Nairobi (WB403)
20:30 (1 uur tijdsverschil) Kigali

21:30 Kigali (WB 484)
22:05 Bujumbura.

Dan zijn we dus een dag later in Bujumbura en gaan we pas dinsdag met de jeep naar het project in Baraka. Allemaal heel vervelend, maar als groep pakken we het enthousiast op (Jan zijn motto: Het is maar hoe je er mee om gaat…)
Nadeel van deze route is wel dat we een dag in Nairobi moeten overbruggen. We zijn aan het nadenken hoe we onze tijd in Nairobi zinvol kunnen gebruiken, want 13 uur op een vliegveld is niet inspirerend. Misschien naar een nationaal park, krottenwijken of iets in de stad. We gaan het zien.

Eerst een lange reis voor de boeg.
Willen jullie bidden voor een veilige reis met een goede aankomst in Bujumbura en uiteindelijk Baraka Congo.

Hartelijke groet,

Jaap en de rest van het team.

20130317-115437.jpg


5 responses to “Vlucht geanuleerd. Nieuwe vlucht geboekt.

  • Joan en Wim de Putter

    Enerzijds jammer, anderzijds maakt het een sterk team van jullie. Samen dit soort problemen het hoofd bieden is erg leerzaam. We bidden om een behouden aankomst en een goede week en weer een veilige thuisreis.

  • Hans

    Jammer van dit begin, goede reis en we bidden voor jullie,

  • arthur

    Alle begin is moeilijk.

  • Jan en Jannie Pater

    Balen voor jullie met dit begin, we hopen dat het vanaf nu beter gaat en bidden voor jullie dat jullie vielig aanmogen komen.
    Het is erg fijn dat we op de hoogte blijven en zo kunnen we meeleven hoe het met jullie gaat.

    hartelijke groetjes, Jan en Jannie Pater

  • Irene en Lize

    Als het goed is zijn jullie er nu bijna! Ik ben benieuwd naar jullie verhalen. Ook ik bid voor jullie, voor een goede tijd, veiligheid, de juiste beslissingen en bovenal God’s zegen bij alles wat jullie doen en tegenkomen.

Plaats een reactie